Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Problem with server

Newbie Spellweaver
Joined
Aug 7, 2008
Messages
14
Reaction score
0
Hello my name is sjoerd,

I have a problem with connection to the server can sombody help me.
The problem is unable to connect.

I put the database inside (good because of guide)
I have the kalmax repack
I can run all the servers and i have open al the ports

I have remote deskop please if sombody can help me

Thanks u allready

My msn sjoerd_je@live.nl
 
Newbie Spellweaver
Joined
Aug 7, 2008
Messages
14
Reaction score
0
I think there is a problem with the ip things like that.

Because the server is ready.

Mabey sombody now where the problems is?

Here is have a picture of running server but if try connect with a client it dont work,

KALICT - Problem with server - RaGEZONE Forums
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Aug 7, 2008
Messages
14
Reaction score
0
No i dont have done that can you tell me how i need to do that thank u
I think thats the problem but please tell me how to fix that
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Dec 1, 2007
Messages
57
Reaction score
1
###

Your English is quite bad.
Here are so many tutorials guy...
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Aug 7, 2008
Messages
14
Reaction score
0
Max i thit that but i think i have some problems with that x-late.dat

Firewall is off
i have open port 350 2

Thank u

Delphi Swordscrypt where i need find this program when i open config pk i get all strange numbers and leters
I have copy what you tells in te repack and delete the other
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Aug 7, 2008
Messages
14
Reaction score
0
Thank u all allready but i have read some guides and try fix but it is stil not working please if sombody have some time please can you help me then my email sjoerd_je@live.nl only if you have some time thank u allready thanks
 
Upvote 0
A.K.A /v\aX /--/ PHP Guru
Joined
Aug 29, 2007
Messages
822
Reaction score
211
its simple..

Download everything from kalmax repack you will find a folder with all the dat files for config..
edit them then make a pk out of them then use the kocp pk editor to encode the config.pk.. its all shown in guides I dont think people will be so willin to help you if you cant get it from guides :)
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Aug 7, 2008
Messages
14
Reaction score
0
but in the server files (repack) you get a map client pks in need to do it with that?
 
Upvote 0
A.K.A /v\aX /--/ PHP Guru
Joined
Aug 29, 2007
Messages
822
Reaction score
211
but in the server files (repack) you get a map client pks in need to do it with that?

I dont understand you?


Ruff Guide:
Download this:

Open an within you will find a folder named 'Client PKs' within this you will find 2 more folders called 'Config' & 'E' using Swordcryt enDelphied open 'Config/xlate-e.dat' an change the IPs/DNS then save!
Get yourself a copy of Kocp encoder/editor..

Open the 'Config' folder then highlight all files an zip using the pk password an rename from config.zip to config.pk
Then open the new config.pk with the kocp editor an then click 'file/save as' an save as kocp encoded..


Then copy your new config.pk to your client an run.

Have a nice day :)
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Aug 7, 2008
Messages
14
Reaction score
0
i have all that programa's man but something going wrong i have everything
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 28, 2008
Messages
23
Reaction score
0
I attached a config.pk, which refers to a LAN-server. It should work.

extract > and paste it in kalonline/data/config

btw. it uses vladi pk pass.
 

Attachments

You must be registered for see attachments list
Last edited:
Upvote 0
Back
Top