Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

problem with web 0.9 mu DO NOT SEE WEB IN LAN

Status
Not open for further replies.
Initiate Mage
Joined
Oct 30, 2008
Messages
2
Reaction score
0
well the problem is that I use a telephone modem, and if I use port 8080 or if the question is good because when I enter the following from another internet can I view the web and if I go to the main PC or some of LAN network, I do not visualize anything. I am using a domain noip servegame.com: 8080
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
1,088
Reaction score
107
edit HOST located at c:\WINDOWS\system32\drivers\etc

open it with notepad

then put your WEBSERVER LAN IP then your DNS

example:

webserver LAN IP : 192.168.1.100
DNS : evo.zapto.org

Code:
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
#      102.54.94.97     rhino.acme.com          # source server
#       38.25.63.10     x.acme.com              # x client host

127.0.0.1       localhost
192.168.1.100    evo.zapto.org
do this also to other PC connecting to your web thru LAN
 
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Oct 30, 2008
Messages
2
Reaction score
0
Thank you very much but I will try more doubt, look what you did tell me add the IP of my PC in Lan. 192.168.1.2 then this muund.servegame.com: 8080 so they could go but nothing. remains the same. xampp is that I have changed the port 80 because it takes the router's web.
 
Upvote 0
Status
Not open for further replies.
Back
Top