Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

putting server online

Junior Spellweaver
Joined
Sep 12, 2005
Messages
155
Reaction score
0
how do u get the server online so people can connect? i put all my ip, to my WAN ip and told the people to change the ips in their registry to my ip (all three servers) but still no one can connect
any ideas?
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
all three servers?

ur hosting 3 servers?

u need to edit a ldata inside of image

and make a reg file.

winrar those and send them.

and can u upload ur server files?

pm me your wan ip and i will make a ldata and reg file for u
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
and... igforgot.

u need to have ur hotuk set up correctly.

i will help u if needed
 
Junior Spellweaver
Joined
Sep 12, 2005
Messages
155
Reaction score
0
lol im not running 3 servers, the reg file just has 3 servers u need to chane the ip of
the files arnt ready, this is just a stress/stability test
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
OOO yea.

like i said post ur ip in the pm section
 
Junior Spellweaver
Joined
Sep 12, 2005
Messages
155
Reaction score
0
done, oh and ill be getting all the hair potions working some time this week.. im also working on a 100% translater server.exe
 
Newbie Spellweaver
Joined
Aug 10, 2006
Messages
12
Reaction score
0
I managed to put my server online for other people by using Hamachi, it simulates a Lan

My modem doesnt allow external connection, but with hamachi it worked
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
lol...

i honestly have never tried hamachi

i guess im fortunate...

sounds complicated
 
Newbie Spellweaver
Joined
Aug 10, 2006
Messages
12
Reaction score
0
download it at hamachi.cc

register, and use your hamachi ip as the server ip, and what other people will use to connect

also, all users will have to be logged in hamachi in order to login
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 23, 2006
Messages
84
Reaction score
0
Nah, all you do is run Hamachi, and it'll display it's own ip for you, change that in your hotuk/client files and you can log on it. Logging into it requires users to login to that Hamachi though, but I think there's a way so people don't have to.
 
Newbie Spellweaver
Joined
Aug 10, 2006
Messages
12
Reaction score
0
I tried on my other computer to connect without hamachi, and it didn't work, but, in computer's world, there is always a way...
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
lol well....

u need to set ur comp as the dmz comp.

all connections come to your comp first.

a firewall basically.

then u use that wan ip as ur connecting ip.

its how i am doing it
 
Back
Top