Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Regarding McMadness Repack

Initiate Mage
Joined
Jan 6, 2005
Messages
22
Reaction score
0
Ya ya ya, it's one of those unable to connect help topics! I swear, I would not be posting this if i weren't out of ideas.

I've been trying to get a server running just for a few friends with the KPT add-ons. I have a basic server running which works fine. Mess with any KPT add-ons and it all fails :S.

I was glad to see the repack to be released which included it all so i would not have to mess around anymore.

Any of you got the repack working? If so, what client are you using?

I've been trying it with the latest rPT client. I also tried the original kpt 1855 client exe.

When I connect, the server sees me since it says:
User: 1
RecvMsg: 3

But i get unable to connect in the client.

I've also installed the latest sql databases with the server and totally reinstalled sql as well.. same result!

Any suggestions are greatly appreciated :)
 
Initiate Mage
Joined
Feb 18, 2007
Messages
66
Reaction score
0
i got problem if ppl want enter game and if they are in they dc O_O whyY???
 
Master Summoner
Joined
Sep 11, 2006
Messages
516
Reaction score
1
you guys... im not sure but maybe this was only made for clients 1849-1851.. try those cleints, then see waht happens. Also Altanore dont tell me your from Mardanos Beta.. and you were in clan daggers... were you? if so bro then you should remember xxxmistyxxx xxxtizianxxx and Superman666... i was good friends with mord sith and all them in daggers until some dumbass backstabbed me there and they all turned on me..
 
Joined
Oct 10, 2004
Messages
60
Reaction score
0
i have test with 1847, 1849,1850 i always " connect failed " or " Unable to connect " and the server show : Users:1
Messages: 2

If u can help me !!
Thanks
 
Supreme Arcanarch
Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
its a hotuk problem.

search for a diff hotuk.

play with it.

disable certain ip lines in it and see.
 
Master Summoner
Joined
Sep 11, 2006
Messages
516
Reaction score
1
please make sure that your hotuk has your account name in it.. otherwise you will get unable to connect when you try and connect with admin mode.
 
Master Summoner
Joined
Sep 11, 2006
Messages
516
Reaction score
1
also please... mod combine these 2 threads... this topic shoula never been made, keep the problems of the McMadness Repack in the McMadness Repack topic.. ty. i will not answer anymore questions here.
 
Initiate Mage
Joined
Jan 6, 2005
Messages
22
Reaction score
0
Well i made two replies in your topic and no one replied so I made my own :p.

And yes, i am Altanore from mardanos...
 
Master Summoner
Joined
Sep 11, 2006
Messages
516
Reaction score
1
yeah bro.... nice to hear from you again lol.. you remmber me right? yyou were a mecha i was a fs, and sory i was gone. but ill reply all the other posts from there from now on.
 
Initiate Mage
Joined
Jan 6, 2005
Messages
22
Reaction score
0
Yep i remember you^^ Funny to see you on here too at the same time! ^^
 
Back
Top