Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

[REL] Added BattleBall lobbys [REL]

Status
Not open for further replies.
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 7, 2007
Messages
12
Reaction score
0
Most of the People who have the battleball Version Of holograph Emulator have only 2 lobbys:

Battleball for noobs
&
Battleball for amatuers

I made the other 3 rooms and changed the names of all of the battleball lobbys.

JackJackJr - [REL] Added BattleBall lobbys [REL] - RaGEZONE Forums


Make sure you Restart your Server after you have made any changes to your Databases.

Download link:
 
Last edited:
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 3, 2007
Messages
40
Reaction score
0
Good work,

This should help some people :D
 
Junior Spellweaver
Joined
Mar 27, 2008
Messages
112
Reaction score
0
In the CCT section for the rooms, you put hh_game_bb_room instead of hh_room_bb_game, just spotted that.
 
Initiate Mage
Joined
Jun 15, 2007
Messages
3
Reaction score
0
Oh is that my fault or Any one got the proper files?? Btw mickster? Could i speak to you on msn if thats possible?just need to ask a few questions
 
Junior Spellweaver
Joined
Mar 27, 2008
Messages
112
Reaction score
0
Oh is that my fault or Any one got the proper files?? Btw mickster? Could i speak to you on msn if thats possible?just need to ask a few questions

It's nothing to do with you, lol.

Umm, I got rid of my MSN but you can still use the PM on here.
 
Initiate Mage
Joined
Jul 3, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Make a small tuturial please. :S No ones understand this.. :\
Ok... Make a tuturial and we will be happy :D
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 7, 2007
Messages
12
Reaction score
0
you must have the Battleball Holograph for this to work, if you dont, then it wont work.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top