Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

[Release][PRE-SETUP]OdinMS Clean Revision 988 Files

Status
Not open for further replies.
Skilled Illusionist
Loyal Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
391
Reaction score
12
I added in a ServerStarter.bat, so all you have to do it run that batch file and it should work. You may have to edit db.properties/world.properties, though.

Download:




Things added
ServerStarter.bat - Runs all 3 batch files for the server
Edits in the batch files - Bored, made it so it is runnable, and added in the title thing
Added in .truststore/.keystore files
Other things
Compiled everyting into one SQL(odinms.sql) - NEW

It's still clean, it's just that I made it so you can run it, without having to make everything re-added, etc. The src and scripts folders are completely untouched.
 
Last edited:
Newbie Spellweaver
Joined
Mar 15, 2008
Messages
38
Reaction score
1
Nice, but there's no download link? or are you still uploading?
 
Skilled Illusionist
Loyal Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
391
Reaction score
12
I'm uploading it right now. 63%
 
Skilled Illusionist
Joined
Apr 12, 2008
Messages
397
Reaction score
0
lol, now to edit to to make it v.57 compatable =D
 
Newbie Spellweaver
Joined
Mar 25, 2008
Messages
51
Reaction score
3
im getting the following error on channel.bat, every other .bat is fine.

Code:
Exception in thread "main" java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -2
at net.sf.odinms.net.PacketProcessor.registerHandler( PacketProcessor.jav
a:129)
at net.sf.odinms.net.PacketProcessor.reset(PacketProc essor.java:178)
at net.sf.odinms.net.PacketProcessor.getProcessor(Pac ketProcessor.java:1
35)
at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.run(Channe lServer.java:220)
at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.main(Chann elServer.java:501)
 
Elite Diviner
Joined
Apr 24, 2008
Messages
416
Reaction score
2
ur properties files something rong there xD
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 8, 2008
Messages
79
Reaction score
0
LOL i don't knw the password ~ i need it to try 0.57 , seanpack not working ~~~
 
Newbie Spellweaver
Joined
Apr 20, 2008
Messages
7
Reaction score
0
u have the new odinms jar not in ur java ordners 0.o
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 22, 2008
Messages
23
Reaction score
0
No one will help with this question, they always ignore it...

Dude you get that error because when you run "Server.bat" it runs so fast that world.bat can open fine.

All you have to do is open world.bat, login.bat and channel.bat MANUALLY. (Don't use the Server.bat)

Just open all of them manually and there you go.

Good luck !
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 26, 2008
Messages
31
Reaction score
3
Dude, how do I add commands?
I mean the commandprocessor.java is completely separate from every command that relates to it and it confused the hell out of me...
 
Skilled Illusionist
Joined
Jul 11, 2008
Messages
322
Reaction score
1
Channel gives me this error, and nothing pops up in the World when i run it-

Exception in thread "main" java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -2
at net.sf.odinms.net.PacketProcessor.registerHandler( PacketProcessor.jav
a:127)
at net.sf.odinms.net.PacketProcessor.reset(PacketProc essor.java:176)
at net.sf.odinms.net.PacketProcessor.getProcessor(Pac ketProcessor.java:1
33)
at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.run(Channe lServer.java:220)
at net.sf.odinms.net.channel.ChannelServer.main(Chann elServer.java:501)

bump. this is because u are lacking of wz folders.
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 26, 2008
Messages
31
Reaction score
3
bump. this is because u are lacking of wz folders.
i didnt get that problem
i mean i ran it clean and it was perfect for waht it is
i just wanna add commands and dont know what to do
did u execute the sql into mysql query browser and make sure all the files that needed to connect to it had the schema and password set correctly?
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 27, 2008
Messages
71
Reaction score
0
THIS IS MY ERROR HELP PM ME

PHP:
[IMG]http://i275.photobucket.com/albums/jj288/alexxpadula/Help_.png[/IMG]

Rigged - [Release][PRE-SETUP]OdinMS Clean Revision 988 Files - RaGEZONE Forums
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 26, 2008
Messages
31
Reaction score
3
But this could be used for those who want to make a NEW repack from SCRATCH.

my play was to make something fresh for my server but it all came crashing down becasue of teh set up for the command java files. i need some help =_=
 
Junior Spellweaver
Joined
Apr 4, 2008
Messages
157
Reaction score
11
Dude, how do I add commands?
I mean the commandprocessor.java is completely separate from every command that relates to it and it confused the hell out of me...

That my friend is Odins new command system most repacks don't have
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top