Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Remove Premium Channel

Initiate Mage
Joined
Feb 10, 2008
Messages
71
Reaction score
0
How to remove premium channel? When the channel is premium, i cant login. But after that i change my account type to premium user. Then i also cant login. When i press the channel nothing happen.

LonelyBoy - Remove Premium Channel - RaGEZONE Forums


Any idea?
 
The Cat in the Hat
Legend
Joined
Oct 26, 2005
Messages
4,475
Reaction score
677
I should have watched my mouth and not said/talked poop to DeadlyData telling him things like your are not welcome here because then I become the one who is truly not welcome here.
 
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Feb 10, 2008
Messages
71
Reaction score
0
Use gp client and you won`t get this anymore.

I will try...

Erm after i using GP-Cabal Patch Login,
i get this
LonelyBoy - Remove Premium Channel - RaGEZONE Forums


==========================================================================================================

I already use snaity patch... but i get file is corrupt!
C:\Program Files\OPlanet\Cabal Online\Data\NPC\script.enc
 
Upvote 0
The Dinosaur
Member
Joined
Jun 29, 2008
Messages
5,028
Reaction score
999
When using a new cabalmain.exe you normally have to replace a load of .enc files. The cabalmain.exe has a list of the hashes of each of the enc files and if they don't match you get that.

As far as i know the snaity patch is for the chinese alient and not the OG one and unless you want to pick through and fix each one a reinstall will probably be easier. Use the GP client and patch in darkxl's sticky in the releases section.
 
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Feb 10, 2008
Messages
71
Reaction score
0
I already using GP Client and that release by darkxl. But when open still get file currupt! like that image that i post, i am using GP client
 
Upvote 0
The Cat in the Hat
Legend
Joined
Oct 26, 2005
Messages
4,475
Reaction score
677
I should have watched my mouth and not said/talked poop to DeadlyData telling him things like your are not welcome here because then I become the one who is truly not welcome here.
 
Upvote 0
The Dinosaur
Member
Joined
Jun 29, 2008
Messages
5,028
Reaction score
999
As i mentioned on your other post you may have had the GP client but you have been putting all sorts of random things in it and completely messed it up. I posted my entire working client (not just a patch as that is how you got here in the first place) for you on the other topic so you can delete yours and have the same one i am using, you just need to edit internal.txt and never install anything else into the client.
 
Upvote 0
Back
Top