Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Renders...

Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
2,089
Reaction score
15
Ok, so you know how renders when you dl them and stuff.

How do you only get the character in the render on your sig instead of slapping the whole thing on there along with its background?
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
2,089
Reaction score
15
That didn't answer my question.
 
Skilled Illusionist
Joined
Jul 7, 2008
Messages
372
Reaction score
0
Most renders don't have a background.. o__O

But you would have to use something like the Extract, or Background Eraser Tool to remove backgrounds. o.o
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
2,089
Reaction score
15
Oh, alrighty.

Thats why most of my sigs are crap, can someone teach me how to do it?
 
Canadian
Loyal Member
Joined
Dec 4, 2007
Messages
1,936
Reaction score
96
If the background is 1 colour, use magic eraser tool.

If it's multiple (a scene or something of the sort) use a lasso tool to cut out the render.
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
2,089
Reaction score
15
If the background is 1 colour, use magic eraser tool.

If it's multiple (a scene or something of the sort) use a lasso tool to cut out the render.

Okie, i'll try it when i decided to make another sig.

Thanks a bunch ^^
 
Mythic Archon
Loyal Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
758
Reaction score
0
Lasso tool is horrible to cut out a render with. Rendering takes practice and skill.
A Render is a picture with no background or anything interfering with it.
A stock is a picture with a background.
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
May 27, 2006
Messages
1,592
Reaction score
0
If you download a render from Gamecopyworld, it is saved as a png with no background(like most renders though). Simply erease the logo and (left)ctrl+click the small image of the layer on the layer pallet. Ctrl+C to copy it, Ctrl+V to paste in on your signature. Ctrl+T to ''free transform'' hold (left) shift en click and hold one of the corner squares to resize it without makin it look weird. Hope this answers your question.
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
2,089
Reaction score
15
Uh, i figured out how to do this like an hour ago loll.
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
May 27, 2006
Messages
1,592
Reaction score
0
Oh then sorry that I tried to help you.
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
2,089
Reaction score
15
Plus you didn't answer my question o-o

You read it the wrong way :p
 
Back
Top