Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

[Request]Dungeon as Mapset

Junior Spellweaver
Joined
Dec 26, 2006
Messages
195
Reaction score
0
Is it possible to add Dungeon as mapset for quest for now?

The mapset which acts as a dropbox then a selection between Mansion or Dungeon, that mapset.

I was wondering, is it possible to be added?
 
Skilled Illusionist
Joined
Dec 24, 2006
Messages
304
Reaction score
1
No it's not because it's not implented in our exe's if we would have a december 2006 matchserver then we would be possible to do this but since we dont ...
 
Upvote 0
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Dec 21, 2006
Messages
957
Reaction score
0
I'm pretty sure it is possible, seeing as mansion is selectable anyway. If it wasn't implemented, it wouldn't dropdown in the first place.

I'll look into it later.
 
Upvote 0
Skilled Illusionist
Joined
Dec 24, 2006
Messages
304
Reaction score
1
Hmm thats true also but from what ive seen in the exe it's not possible but i havent seen all in it
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Dec 26, 2006
Messages
195
Reaction score
0
I requested for this because I wanted to test some standard scenarios with it. :D

Everything original ftw
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Dec 26, 2006
Messages
195
Reaction score
0
Yeah, anyone would do, just from the official version of Gunz. Heh, since brGunz's come in a system.mrs I guess it's easier to be used than KGunz or JGunz that's in the update.mrs
 
Upvote 0
Back
Top