Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Shoot - lag and sometimes crash?

Status
Not open for further replies.
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 4, 2008
Messages
18
Reaction score
0
I've had a problem for a while. I dunno why it does it. Or anything like that. But, to the problem. Everytime ANYONE shoots in a room that I'm in, I lag for like 5 seconds, and sometimes even crash. My friend said it was my firewall, So I disabled it completely. Someone else said it was my antivirus, so I disabled that. It's happened with the past 3 GunZ clients I downloaded, including my OWN server. Any help? I'd be really grateful ^^. Add me on msn, dustin121485@hotmail.com, or aim, coolmandustin. Thanks in advance. :]
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 4, 2008
Messages
18
Reaction score
0
I've had a problem for a while. I dunno why it does it. Or anything like that. But, to the problem. Everytime ANYONE shoots in a room that I'm in, I lag for like 5 seconds, and sometimes even crash. My friend said it was my firewall, So I disabled it completely. Someone else said it was my antivirus, so I disabled that. It's happened with the past 3 GunZ clients I downloaded, including my OWN server. Any help? I'd be really grateful ^^. Add me on msn, dustin121485@hotmail.com, or aim, coolmandustin. Thanks in advance. :]



C'mon guys, I need some help here. I see around 20 views but no replies D:.
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 4, 2008
Messages
18
Reaction score
0
GUNZ 1,0,0,290 launched. build (Apr 12 2007 10:23:43)
Log time (07/19/08 18:05:01)
Revision build number : 5246
test.txt :
XTRAP_PATCH_SKIP
Skip XTrapPatch
CPU ID = AuthenticAMD ( family = 1039 , model = 3 , stepping = 3 ) @ 2814 MHz
Display Device = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 ( vendor=10de device=3d0 subsys=2a58103c revision=a2 )
Display Driver Version = 7.15.0011.6222
Windows = 5.1 Build 2600 , Service Pack 2 (1048575KB) : Windows xp..
Load XML from memory : system/locale.xml- SUCCESS
Country : (BRZ), Language : (BRZ)
Load XML from memory : system/gametypecfg.xml
Load Config from file : config.xml- SUCCESS
Load XML from memory : system/system.xml- SUCCESS
Load XML from memory : system/strings.xml(0x0016) - SUCCESS
Load XML from memory : system/cserror.xml(0x0016) - SUCCESS
Load XML from memory : system/messages.xml(0x0016) - SUCCESS
InitializeNotify ok.
WFog Enabled Device.
device created.
Video memory 667.000000
main : RGetLenzFlare()->Initialize()
InitialLoading success.
interface Initialize success
ZApplication::OnCreate : begin
0(Primary Sound Driver): Hardware Mixing Not Supported
1(Speakers (Realtek High Definition Audio)): Hardware Mixing Not Supported
2(Speakers (Scramby Microphone)): Hardware Mixing Not Supported
3(Realtek Digital Output (Realtek High Definition Audio)): Hardware Mixing Not Supported
[[[getMaxChannel32]]]]

-------------------> Sound Engine Create : 1.256000

sound engine create.
1
3
Load XML from memory : System/tips.xml(0x0016)- SUCCESS
start log bipmap
end of load bitmaps2
loading pictures : 1.021000
warning : bitmap slot_head.tga not found.
warning : bitmap slot_head.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
warning : bitmap icon_gameroom_s.tga not found.
IDLResource Loading Success!!
IDL resources : 0.300000
start InitInterface option
Number of Display mode : 16
Number of Display mode : 16
end of InitInterface option ok
Init maps : no Current ChannelRule
Screen Effect Manager Create : 0.156000
Screen effect manager create success.
Effect manager create success.
Client create success.
game interface create success.

-------------------> GameInterface Create : 1.807000

Load character.xml success,

-------------------> Character Loading : 1.878000


-------------------> WeaponMesh Loading : 0.335000

----------> in zip ( model/weapon/item/chocobar.elu ) file not found!!
Load weapon.xml success.

-------------------> Worlditem Loading : 0.029000

Load zitem info success.
Error while Read Item Descriptor system/zeffect.xml
Init effect manager success.
Init world item manager success.
Init channel rule manager success.
Init abuse manager success.
Init chatting filter. success

-------------------> ETC .. : 0.225000

BspObject open : begin interface/login/login.rs
RBspObject::Open : Open_MaterialList
RBspObject::Open : Open_LightList
BspObject open object list : begin
RBspObject::Open_ObjectList : size 13
RBspObject::Open_ObjectList : end
RBspObject::Open : OpenDescription
RBspObject::OpenRs : file.Open
RBspObject::OpenRs : file.Read(&header)
RBspObject::OpenRs : file.Read(&nMaterial)
RBspObject::OpenRs : Open_Nodes begin
RBspObject::OpenRs : Open_Nodes end
RBspObject::Open : OpenRs
RBspObject::Open : OpenBsp
BspObject load lightmap : file.Read(&header)
BspObject load lightmap nCount = 1
BspObject load lightmap 0
BspObject load lightmap : file.Read(&m_nLightmap) done
BspObject load lightmap : end
RBspObject::Open : done
Load smoke description mesh.
main : OnCreate() done
Server Connected
Login Posted
Login Successful.
Responsed Account Charlist
Selected character name : Revelation (52 65 76 65 6C 61 74 69 6F 6E ) (len = 10)
StageCreated
Fail to create Bitmap for Initial loading
game create begin , type = 1
BspObject open : begin maps/Mansion/Mansion.rs
RBspObject::Open : Open_MaterialList
RBspObject::Open : Open_LightList
BspObject open object list : begin
RBspObject::Open_ObjectList : size 8
RBspObject::Open_ObjectList : pInfo->pVisualMesh == NULL
RBspObject::Open_ObjectList : pInfo->pVisualMesh == NULL
RBspObject::Open_ObjectList : pInfo->pVisualMesh == NULL
RBspObject::Open_ObjectList : pInfo->pVisualMesh == NULL
RBspObject::Open_ObjectList : end
RBspObject::Open : OpenDescription
RBspObject::OpenRs : file.Open
RBspObject::OpenRs : file.Read(&header)
RBspObject::OpenRs : file.Read(&nMaterial)
RBspObject::OpenRs : Open_Nodes begin
RBspObject::OpenRs : Open_Nodes end
RBspObject::Open : OpenRs
RBspObject::Open : OpenBsp
BspObject load lightmap : file.Read(&header)
BspObject load lightmap nCount = 1
BspObject load lightmap 0
BspObject load lightmap : file.Read(&m_nLightmap) done
BspObject load lightmap : end
RBspObject::Open : done
create game enrvironment.
game world create success.
in zip : model/man/man_sword_guard_start2.elu.ani file not found!!
in zip : model/woman/woman_sword_guard_start2.elu.ani file not found!!
in zip : model/woman/woman_sword_guard_block_1.elu.ani file not found!!
Reload all animation end
---------------------------------setBuffer
game created ( 18:06:24 )
Create character : Name=Revelation Level=1
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jan 26, 2007
Messages
80
Reaction score
0
xdddddddddddddddddddd



create game enrvironment.
game world create success.
in zip : model/man/man_sword_guard_start2.elu.ani file not found!!
in zip : model/woman/woman_sword_guard_start2.elu.ani file not found!!
in zip : model/woman/woman_sword_guard_block_1.elu.ani file not found!!
Reload all animation end
---------------------------
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 4, 2008
Messages
18
Reaction score
0
It's not my RAM, my RAM is godly. As for my video card, i can play fear with it, so it should be fine. I dunno. It's a NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430

I know it's uber crappy lol. :3
Anyways, DRGunZ DarkGunZ EuroGunZ etc all work o.o;;;;. It's just these two friggin' gunz, RebelGunZ and my own gunz D:! ;-;
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
May 3, 2008
Messages
83
Reaction score
0
Don't bump or double post >.> Anyhow, maybe the delays are too low? And maybe another thing... Maybe you accidentally messed up zitem.xml. Try replacing with a new working one temporarily and see if it works
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 4, 2008
Messages
18
Reaction score
0
lol im using Kekkus pack.... idk what else to do man Dx
And also, It does this with EVERY weapon..
 
Upvote 0
Status
Not open for further replies.
Back
Top