Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

some service stoped. please

Junior Spellweaver
Joined
Mar 10, 2011
Messages
172
Reaction score
23
anyone have idea? i use repack 1.0

[root@localhost ~]# service cabal status
AuthDBAgent (pid 27140) is running...
DBAgent_01 (pid 27166) is running...
RockAndRollITS (pid 27188) is running...
GlobalMgrSvr (pid 27205) is running...
GlobalDBAgent (pid 27222) is running...
CashDBAgent (pid 27248) is running...
PCBangDBAgent (pid 27274) is running...
EventDBAgent (pid 27298) is running...
PartySvr_01 (pid 27324) is running...
ChatNode_01 is stopped
EventMgrSvr is stopped
AgentShop_01 is stopped
LoginSvr_01 is stopped
WorldSvr_01_01 is stopped
 
Initiate Mage
Joined
Nov 23, 2012
Messages
54
Reaction score
1
started it manually
service ChatNode_01 start
service EventMgrSvr start
service AgentShop_01 start
service LoginSvr_01 start
WorldSvr_01_01 start
 
Upvote 0
Joined
Aug 3, 2011
Messages
963
Reaction score
506
anyone have idea? i use repack 1.0

[root@localhost ~]# service cabal status
AuthDBAgent (pid 27140) is running...
DBAgent_01 (pid 27166) is running...
RockAndRollITS (pid 27188) is running...
GlobalMgrSvr (pid 27205) is running...
GlobalDBAgent (pid 27222) is running...
CashDBAgent (pid 27248) is running...
PCBangDBAgent (pid 27274) is running...
EventDBAgent (pid 27298) is running...
PartySvr_01 (pid 27324) is running...
ChatNode_01 is stopped
EventMgrSvr is stopped
AgentShop_01 is stopped
LoginSvr_01 is stopped
WorldSvr_01_01 is stopped

I think there is no solution until now about this error. everyone can encounter it. I hope there is a solution instead of manual service.
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Mar 18, 2009
Messages
129
Reaction score
29
Make a new .txt file, paste this:

Code:
service DBAgent_01 start
sleep 3
service AuthDBAgent start
sleep 3
service GlobalDBAgent start
sleep 3
service RockAndRollITS start
sleep 3
service GlobalMgrSvr start
sleep 3
service CashDBAgent start
sleep 3
service PCBangDBAgent start
sleep 3
service EventDBAgent start
sleep 3
service PartySvr_01 start
sleep 5
service EventMgrSvr start
sleep 3
service ChatNode_01 start
sleep 3
service AgentShop_01 start
sleep 3
service WorldSvr_01_01 start
sleep 3
service LoginSvr_01 start
sleep 3

Save it as Start.sh, copy to /root, chmod +x start.sh, in terminal ./start.sh . If that dosent work then you probably messed up something.
 
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Jan 12, 2012
Messages
63
Reaction score
1
Make a new .txt file, paste this:

Code:
service DBAgent_01 start
sleep 3
service AuthDBAgent start
sleep 3
service GlobalDBAgent start
sleep 3
service RockAndRollITS start
sleep 3
service GlobalMgrSvr start
sleep 3
service CashDBAgent start
sleep 3
service PCBangDBAgent start
sleep 3
service EventDBAgent start
sleep 3
service PartySvr_01 start
sleep 5
service EventMgrSvr start
sleep 3
service ChatNode_01 start
sleep 3
service AgentShop_01 start
sleep 3
service WorldSvr_01_01 start
sleep 3
service LoginSvr_01 start
sleep 3

Save it as Start.sh, copy to /root, chmod +x start.sh, in terminal ./start.sh . If that dosent work then you probably messed up something.

on centos new make txt & copy ? or in winscp ?

what chmod +x start.sh ??
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Mar 10, 2011
Messages
172
Reaction score
23
make txt file in your desktop, write the script in txt. file, and save "start.sh" name's. after copy >centos /root, and use "chmod 0777" for running: chmod 0777 /root/start.sh (in terminal[putty])
sry my eng...
 
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Jan 12, 2012
Messages
63
Reaction score
1
make txt file in your desktop, write the script in txt. file, and save "start.sh" name's. after copy >centos /root, and use "chmod 0777" for running: chmod 0777 /root/start.sh (in terminal[putty])
sry my eng...

ok i try now thx for help.. ;)

dont work again.. :(
 
Last edited:
Upvote 0
Joined
Mar 5, 2012
Messages
4
Reaction score
0
I had the same problem. Here's what worked for me:
  1. service cabal stop
  2. service cabal start
  3. wait at least 30 seconds
  4. service cabal start
You'll immediately get a bunch of errors (at least I did) complaining about "assertion failed for...". As soon as the errors appear, cancel with [ctrl] + [c].
Use "service cabal start" again. All services should be running now.
 
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Nov 21, 2011
Messages
86
Reaction score
8
if the 4 last stoped , start manually not work, you have mssql connection error, you created linked server?
 
Upvote 0
Joined
Jul 12, 2010
Messages
12
Reaction score
1
Last four will not start, manually starting them does not do anything, linked server is created, do you have to forward ports on the CentOS machine? Or is forwarding done on the main computer that has the mssql server on it?
 
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Nov 21, 2011
Messages
86
Reaction score
8
Last four will not start, manually starting them does not do anything, linked server is created, do you have to forward ports on the CentOS machine? Or is forwarding done on the main computer that has the mssql server on it?
no need port forwarding.
 
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Nov 21, 2011
Messages
86
Reaction score
8
sure, try this, uninstall Vbox, and delete the all machines, install again, make a new machine , install CentOS 5.8, make 2 connection in vbox
the fist NAT, second host-Only, after upload the files to root and install the repack EP8, after type service cabal config and set mssql ip and passwd, after restore all db , reboot and start the server.
 
Upvote 0
Joined
Jul 12, 2010
Messages
12
Reaction score
1
sure, try this, uninstall Vbox, and delete the all machines, install again, make a new machine , install CentOS 5.8, make 2 connection in vbox
the fist NAT, second host-Only, after upload the files to root and install the repack EP8, after type service cabal config and set mssql ip and passwd, after restore all db , reboot and start the server.
Alright, that worked, thanks man, but one last problem with it I assume, everything else should be fine afterwards, server runs fine, my internal.txt is in the Data folder with everything correct for the CentOS IP, servers fine, it just won't let me connect to it? When I press ok on the login screen the bar fills up, and then it says "Failed to connect, please try again later." If the server is up and my internal.txt is right, what could be wrong? You sure this doesn't require port forwarding? ( If so I already did that, so that couldn't be a problem either. )
 
Upvote 0
Back
Top