Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

There is a problem in the function of anti-hacking. The program is closing

Newbie Spellweaver
Joined
Nov 8, 2006
Messages
10
Reaction score
0
I get this when I login, sometimes before I can move around, sometimes after, sometimes long after.

But it happens everytime.

Me and a few people have been trying everything we can think of, to get it working.

OS: Vista 32bit Ultimate
RAM: 1GB DDR
Processor: 1.8GHz AMD Athlon 64
Video Card: 256MB ATi Radeon 9550

Any other information needed, please ask.

I am running NO programs at all, with Kal and it still happens. -_-
 
Affenzirkus
Loyal Member
Joined
Aug 10, 2006
Messages
269
Reaction score
52
manually update your KalOnline Hackshield..
Go to the hsfolder use HSUpdate.exe
go to the subfolder Update and use autoup.exe

After patching it must work...
I got a engine.exe error after this, same problem as you
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Nov 8, 2006
Messages
10
Reaction score
0
I'll try this and let you know.

Thanks.

[EDIT]

I don't have those. o_O

I have hshield folder. But there's no update anything in it..
 
Upvote 0
Affenzirkus
Loyal Member
Joined
Aug 10, 2006
Messages
269
Reaction score
52
I got this one
 

Attachments

You must be registered for see attachments list
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Nov 8, 2006
Messages
10
Reaction score
0
Hack shield don't even load with this version of the hack shield. -_-

I dunno what else to try.
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
May 18, 2007
Messages
101
Reaction score
1
Hack shield don't even load with this version of the hack shield. -_-

I dunno what else to try.

try this 1 if u havent made your own engine.exe with vista patch

if u done an own engine.exe with this guild use the hshield folder in the attachment
http://forum.ragezone.com/showthread.php?t=372214

if still not work dont use a kallauncher just try it with start.bat.... i got same error ... i cant use launcher .... i have to use atm everytime start.bat ... but iam trying to find my error ...(searching in forum)
 
Upvote 0
Newbie Spellweaver
Joined
Nov 8, 2006
Messages
10
Reaction score
0
This isn't MY server. It's a friend's. I just can't stay connected, but my brother in law can, on the same exact version of Windows. -_-

At this point I'll try anything though.

Thanks for the tips.
 
Upvote 0
Affenzirkus
Loyal Member
Joined
Aug 10, 2006
Messages
269
Reaction score
52
Well I fixed the problem on my PC now.

My problem was in the engine.exe ! I just replaced 1 of the 4 Lines with the Vista Fix and that made my Anti-Hacking error popping up.
Look up for it maybe the Server Owned doesnt fixed it corretly.

Or maybe you try running the Launcher in Administrator Mode. (Right Klick on Icon -> AM)
 
Upvote 0
Back
Top