Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Using mount speed while not on mount bug

Experienced Elementalist
Joined
Apr 13, 2008
Messages
298
Reaction score
1
Well, this is for OdinMS source i guess, since you need to use this command.

This basically is a bug that lets you use your mounts speed + jump while not being on the mount.

First, put these in your commandprocessor.java

!MR (Player name) - Makes you do the monsterrider skill on the player

} else if (splitted[0].equals("!MR")) {
MapleCharacter victim = cserv.getPlayerStorage().getCharacterByName(splitted[1]);
if (victim != null) {
SkillFactory.getSkill(1004).getEffect(1).applyTo(victim);
}

!healother (Player name) - Heals the player
} else if (splitted[0].equals("!healother")) {
MapleCharacter victim = cserv.getPlayerStorage().getCharacterByName(splitted[1]);
victim.setHp(victim.getMaxHp());
victim.updateSingleStat(MapleStat.HP, victim.getMaxHp());
victim.setMp(victim.getMaxMp());
victim.updateSingleStat(MapleStat.MP, victim.getMaxMp());
} else if (splitted[0].equals("!cheaters")) {
try {
List<CheaterData> cheaters = c.getChannelServer().getWorldInterface().getCheaters();
for (int x = cheaters.size() - 1; x >= 0; x--) {
CheaterData cheater = cheaters.get(x);
mc.dropMessage(cheater.getInfo());
}
} catch (RemoteException e) {
c.getChannelServer().reconnectWorld();
}

!kill (name) - Kills the player

} else if (splitted[0].equals("!kill")) {
MapleCharacter victim1 = cserv.getPlayerStorage().getCharacterByName(splitted[1]);
victim1.setHp(0);
victim1.setMp(0);
victim1.updateSingleStat(MapleStat.HP, 0);
victim1.updateSingleStat(MapleStat.MP, 0);
MapleCharacter victim2 = cserv.getPlayerStorage().getCharacterByName(splitted[2]);
victim2.setHp(0);
victim2.setMp(0);
victim2.updateSingleStat(MapleStat.HP, 0);
victim2.updateSingleStat(MapleStat.MP, 0);
MapleCharacter victim3 = cserv.getPlayerStorage().getCharacterByName(splitted[3]);
victim3.setHp(0);
victim3.setMp(0);
victim3.updateSingleStat(MapleStat.HP, 0);
victim3.updateSingleStat(MapleStat.MP, 0);
MapleCharacter victim4 = cserv.getPlayerStorage().getCharacterByName(splitted[4]);
victim4.setHp(0);
victim4.setMp(0);
victim4.updateSingleStat(MapleStat.HP, 0);
victim4.updateSingleStat(MapleStat.MP, 0);
MapleCharacter victim5 = cserv.getPlayerStorage().getCharacterByName(splitted[5]);
victim5.setHp(0);
victim5.setMp(0);
victim5.updateSingleStat(MapleStat.HP, 0);
victim5.updateSingleStat(MapleStat.MP, 0);
MapleCharacter victim6 = cserv.getPlayerStorage().getCharacterByName(splitted[6]);
victim6.setHp(0);
victim6.setMp(0);
victim6.updateSingleStat(MapleStat.HP, 0);
victim6.updateSingleStat(MapleStat.MP, 0);
}

I DO NOT TAKE CREDITS FOR THESE COMMANDS! Except the !healother one, which i made :p. I just edited !hide to make it !MR


Ok, now that we have those added, just compile and were done.

Here's the bug part

First, make sure you have a mount and a saddle equipped, or you will DC when you use !MR

Go ahead and kill yourself, (!kill (yourname)

Then do the skill !MR (your name)

Then !healother (yourname)

You can now run around with the speed of your mount!

The reason why I made it so you use (yourname) is incase you want to do it to other people.

Enjoy.


Edit : Oh btw, remove those random spaces like splitt ed, dunno why they are there
 
Last edited:
Newbie Spellweaver
Joined
Apr 29, 2008
Messages
59
Reaction score
0
Re: [Release?]Using mount speed while not on mount bug

Wait.. a noob question, where is commandproccessor.java?
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 6, 2008
Messages
17
Reaction score
0
Re: [Release?]Using mount speed while not on mount bug

Src>Net>sf>odinms>client>messages> commandproccessor.java
 
Newbie Spellweaver
Joined
Apr 29, 2008
Messages
59
Reaction score
0
Re: [Release] Using mount speed while not on mount bug

Alright thanks
 
Experienced Elementalist
Loyal Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
240
Reaction score
0
Re: [Release] Using mount speed while not on mount bug

awesome, but, theres a !heal command too. o_0
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Apr 5, 2008
Messages
1,025
Reaction score
5
Re: [Release] Using mount speed while not on mount bug

read it dumbass, it said healothers. not yourself only
 
Newbie Spellweaver
Joined
Apr 7, 2008
Messages
42
Reaction score
0
Re: [Release] Using mount speed while not on mount bug

and the point of this is???
 
Custom Title Activated
Loyal Member
Joined
Apr 5, 2008
Messages
1,025
Reaction score
5
Re: [Release] Using mount speed while not on mount bug

This basically is a bug that lets you use your mounts speed + jump while not being on the mount.

read dumbass -.-
 
Experienced Elementalist
Joined
Apr 13, 2008
Messages
298
Reaction score
1
Re: [Release] Using mount speed while not on mount bug

Lol ch1nkayy xD


I thought a mod deleted this lol...
 
Junior Spellweaver
Joined
Apr 26, 2008
Messages
134
Reaction score
0
Re: [Release] Using mount speed while not on mount bug

I think can use this command to make effect on other skills ! ThX !!
 
Experienced Elementalist
Joined
Apr 13, 2008
Messages
298
Reaction score
1
Re: [Release] Using mount speed while not on mount bug

Yea I use that command for stuff like

!hb

!sharpeyes

!shadowpartner

!darksight (its level 1, so if someone is walking and i do !darksight on them, they alll of a sudden go slow =P just a fun command)
 
Newbie Spellweaver
Joined
Apr 29, 2008
Messages
75
Reaction score
0
Re: [Release] Using mount speed while not on mount bug

Where do you buy the mounts and saddle?
 
Junior Spellweaver
Joined
Mar 1, 2008
Messages
165
Reaction score
6
Re: [Release] Using mount speed while not on mount bug

depends every server is diffrent =/.

@ Ketchuo02 sig
Seans repacks are dumb as hell =P their buggy and useless. make ur own =/
 
Skilled Illusionist
Joined
Apr 4, 2008
Messages
382
Reaction score
2
Re: [Release] Using mount speed while not on mount bug

Spyker710 for your !healother it should look like this.... for no errors


Code:
			} else if (splitted[0].equals("!healother")) {
MapleCharacter victim = cserv.getPlayerStorage().getCharacterByName(splitted[1]);
victim.setHp(victim.getMaxHp());
victim.updateSingleStat(MapleStat.HP, victim.getMaxHp());
victim.setMp(victim.getMaxMp());
victim.updateSingleStat(MapleStat.MP, victim.getMaxMp());
} else if (splitted[0].equals("!cheaters")) {
try {
List<CheaterData> cheaters = c.getChannelServer().getWorldInterface().getCheaters();
for (int x = cheaters.size() - 1; x >= 0; x--) {
CheaterData cheater = cheaters.get(x);
mc.dropMessage(cheater.getInfo());
}
} catch (RemoteException e) {
c.getChannelServer().reconnectWorld();
 
Back
Top