Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

v116 SourceDEV and LEN

Joined
Apr 23, 2010
Messages
17
Reaction score
0
Hello everyone,

I have no idea what's going on, but I can't seem to launch the LEN client correctly...

It either starts patching or it doesn't start up at all. A few facts;

  • Every IP that I had to change it set to 127.0.0.1
  • The version (short) in ServerConstants is set to v116
  • The launch.bat gives no errors
  • I have every file from the LEN.rar placed in my folder
  • WAMP is running

What the hell am I doing wrong?
 
Experienced Elementalist
Joined
May 5, 2012
Messages
254
Reaction score
50
SourceDEV has a problem. Go into ServerConstants.java

Find this:
Code:
 public static final short MAPLE_VERSION = (short) 117;
    public static final String MAPLE_PATCH = "1";
    public static final boolean BLOCK_CS = false;

See how it says MAPLE_VERSION = (short) 117;
Change it to 116.

Compile. Hope it helps!
 
Upvote 0
Joined
Apr 23, 2010
Messages
17
Reaction score
0
SourceDEV has a problem. Go into ServerConstants.java

Find this:
Code:
 public static final short MAPLE_VERSION = (short) 117;
    public static final String MAPLE_PATCH = "1";
    public static final boolean BLOCK_CS = false;

See how it says MAPLE_VERSION = (short) 117;
Change it to 116.

Compile. Hope it helps!

Meh. I said I did that already in my thead. :d
 
Upvote 0
Experienced Elementalist
Joined
May 5, 2012
Messages
254
Reaction score
50
What OS are you running? If its Windows 8, you have a problem, Only the newest version of GMS works with Windows 8.
 
Upvote 0
Back
Top