• Unfortunately, we have experienced significant hard drive damage that requires urgent maintenance and rebuilding. The forum will be a state of read only until we install our new drives and rebuild all the configurations needed. Please follow our Facebook page for updates, we will be back up shortly! (The forum could go offline at any given time due to the nature of the failed drives whilst awaiting the upgrades.) When you see an Incapsula error, you know we are in the process of migration.

[Release]Some iris web

Joined
Aug 20, 2010
Messages
1,387
Reaction score
253
The maker of this web should have mentioned that it only registers accounts under Slevel 1, those who are with Slevel 1 can't attack mobs.

To fix this open Modules.class.php in any text editor.

And look for:
Code:
('$account','$pass','$secondPass','[COLOR="Red"]1[/COLOR]','$date','0','0','0','1','0','1','donJoe','1','$email','1','0')");

And change it to:

('$account','$pass','$secondPass','[COLOR="Red"]5[/COLOR]','$date','0','0','0','1','0','1','donJoe','1','$email','1','0')");

This has to be done twice!

Hope this could help people out wich have the Monster bug!
 
Last edited:
Experienced Elementalist
Joined
Dec 16, 2010
Messages
233
Reaction score
75
hello, anyone can help me with this problem??



Uploaded with

here is the config
PHP:
$title = "Iris Online :: Web page";
$odbc = "WEB_MEMBERDB";
$dbu = "sa";
$dbp = "13maret";
$host = "192.168.0.198";
$database="web_memberdb"; //dont touch this at least u change DB
$database2="iris_gamedb";//dont touch this at least u change DB
$publickey = "6LeLFMESAAAAAAowgSNtYrhukPBfVhlsx1ugaRO7";
$privatekey = "6LeLFMESAAAAAD1lA5qmnJdS4KR7vzwMTQtDuGdm";
$login_length = 6; // Minimal lenght of login
$pass_length = 6; //Minimal lenght of password
$client_dl_url = ""; //URL for client download, displaying on successful registration
$host2="iris\SQLEXPRESS";//change "X" for ur pc name or look it on SQL2005

You dont have Enabled MSSQL_CONNECT() Function in PHP extension look at php.ini and find extension of mssql_connect (";extension=php_mssql.dll") and delete ";" save, and restart apatche.
 
Experienced Elementalist
Joined
Dec 16, 2010
Messages
233
Reaction score
75
You can look on the picture and you see that, "Call Undefined Function mssql_query()" so it dont know that function which connect to DB so it's disabled..
 
Experienced Elementalist
Joined
Dec 16, 2010
Messages
233
Reaction score
75
No no no :) On WebServers, you have just Apatche thats all, to have PHP you must use PHP libs, but to connect to MSSQL Databases via PHP you must have extension, and Xampp, have that extension Disabled, so s/he must Enable it, and that will know "Function Mssql_connect()" so that will work, or send another Error, but Function will be in Enabled Extension. If is bad MSSQL settings like Windows Auth. Mode, it will Write "Cannot connect to MSSQL database.. and etc...". :)
 
Joined
Aug 20, 2010
Messages
1,387
Reaction score
253
No no no :) On WebServers, you have just Apatche thats all, to have PHP you must use PHP libs, but to connect to MSSQL Databases via PHP you must have extension, and Xampp, have that extension Disabled, so s/he must Enable it, and that will know "Function Mssql_connect()" so that will work, or send another Error, but Function will be in Enabled Extension. If is bad MSSQL settings like Windows Auth. Mode, it will Write "Cannot connect to MSSQL database.. and etc...". :)

Hehe i never used Xampp that explains alot!
Well i used it once.. but it gave me fatal errors wich WAMP never gave me
for me WAMP ftw :)
 
Back
Top