[RELEASE] Legend of Edda Client+VM+Tools

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
  1. #16
    Valued Member hexcode is offline
    MemberRank
    Jul 2008 Join Date
    144Posts
    Quote Originally Posted by orion13 View Post
    @vipzomen to put the game in Chinese, you need to edit the "_LANGUAGE_EN_" file and replace with "_LANGUAGE_KR_"
    (Don't rename KR to CN otherwise it won't work)

    @iGXis sorry, I don't have the GM Client

    @hexcode on the VM Desktop, I put a folder containing Tools.
    Inside, open "Bin Tool" folder and start "PackingTool.exe"
    Drag&Drop "serverlist.bin", edit IP and Save.

    For VMWare version, try this trick:
    open EDDA VM Folder, open with Text Editor "Edda.vmx"
    Replace : virtualHW.version = "16" --> virtualHW.version = "12" and save.
    Start VMWare and launch EDDA Server
    Thanks for information. I'll try to change the vmwave version tomorrow. Is there any information a about client and server like critical bugs or exploits?
    Regards

    Update: Changing the version from 16 to 12 worked.Thanks.Are this files run in other os than Win XP.For example when i try to run 0.MonitoringServer on Win 7, i get this error:


    Regards
    Last edited by hexcode; 05-08-22 at 12:52 PM.

  2. #17
    Valued Member hexcode is offline
    MemberRank
    Jul 2008 Join Date
    144Posts
    Quote Originally Posted by Gii0 View Post
    Hi, can I ask where can I find the Connection IP from the client?

    Edit: NVM already figured it out it's in Resource.pak -> serverlist.bin

    Now the screen is too big.. how can I make in windowed? or change the resolution?
    You can change game resolution from this file:
    Legend of Edda\System\launcher.sav

    Regards

  3. #18
    OLDER BRO matrixane is offline
    MemberRank
    Nov 2005 Join Date
    ArgentinaLocation
    1,187Posts
    thanks for share. Remember user and pass to SQL? i will try to use into another O.S maybe fix the error libraries for evade crash suddenly.

  4. #19
    [VIP] orion13 is offline
    [VIP] MemberRank
    Jul 2008 Join Date
    FranceLocation
    305Posts
    Info MSSQL :
    Login : sa
    Password : 123456

  5. #20
    OLDER BRO matrixane is offline
    MemberRank
    Nov 2005 Join Date
    ArgentinaLocation
    1,187Posts
    Quote Originally Posted by orion13 View Post
    Info MSSQL :
    Login : sa
    Password : 123456
    thanks

  6. #21
    Novice mastree is offline
    MemberRank
    Oct 2020 Join Date
    3Posts
    https://ibb.co/JvZpjvS
    An error pops up and the server list is not visible.

  7. #22
    Novice catloveyou is offline
    MemberRank
    Oct 2022 Join Date
    1Posts
    Does anyone know how to fix the passive skill of the costume?

  8. #23
    Novice honeycell is offline
    MemberRank
    Oct 2022 Join Date
    2Posts
    how to change resolution

  9. #24
    Valued Member jorgexxx1978cc is offline
    MemberRank
    Aug 2021 Join Date
    139Posts
    What maps must be opened to play with the titan race?

  10. #25
  11. #26
    Apprentice mrmikey05 is offline
    MemberRank
    Sep 2014 Join Date
    23Posts
    How do you change the agent IP? Is it compiled into it? My subnet is different from the 192.168.1.0/24. Thanks for the source.

    - - - Updated - - -

    Nevermind. I was too detemine and found how to do it. In the TOOLS folder, there's a MLS TOOL folder. Go in there and create a blank 00_ServerList.msl. In there, create all the server and their port and IP address. Copy it over to the ServerSet folder and you're good to go.

  12. #27
    Novice nyodemix is offline
    MemberRank
    Dec 2022 Join Date
    1Posts
    Thx for the files.
    Last edited by nyodemix; 04-12-22 at 10:21 PM.



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Advertisement