Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Connection problem

Status
Not open for further replies.
Initiate Mage
Joined
Jan 22, 2007
Messages
6
Reaction score
0
I can't connect to the server. I put my username and password in and then it says connecting for ages and doesnt do anything. I am using rose evo 128 na client. Plz help :s.
 
Initiate Mage
Joined
Jan 24, 2007
Messages
49
Reaction score
0
i have this problem too. anyone know how to fix?
 
Master Summoner
Joined
Sep 7, 2006
Messages
523
Reaction score
0
./where Did U Get The Server From!!!!! We Need More Info!!!!!! Does It Say Unknown Packet When Logging In???!!
 
Initiate Mage
Joined
Jan 25, 2007
Messages
7
Reaction score
0
Probably an old emu. Unfortunately I can't be arsed to get links.
 
Junior Spellweaver
Joined
Dec 5, 2006
Messages
112
Reaction score
0
try this!!

did u try changing the channel thingy in SQl to 127.0.0.1
pyritebomb - Connection problem - RaGEZONE Forums
 
Master Summoner
Joined
Sep 7, 2006
Messages
523
Reaction score
0
If its the old Emu u need verion v121 or under if its over Search for Rev 15 files!!!
 
Master Summoner
Joined
Sep 7, 2006
Messages
523
Reaction score
0
because thats OLD servers U need to have the trose.exe v121 or under!! like i sed use the search and look for rev15
 
Initiate Mage
Joined
Jan 24, 2007
Messages
49
Reaction score
0
okay. i switched to Rev15. And still have same problem =/

Edit: i even got trose 1.21 and still no work. maybe cuz im fully updated?

@Chinni: Ya i did check to make it 127.0.0.1
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back
Top