Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

couple of problems!

Newbie Spellweaver
Joined
Jun 29, 2007
Messages
60
Reaction score
0
1. My server is based on hamachi, which means u cant play without hamachi, so when ppl try to log in through hamachi it doesnt let em in it says "Unable to connect to game server"...any help here?

2. Some times the Server just crashes, and it shows a send/dont send error...any help?

thx!
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 13, 2007
Messages
72
Reaction score
0
CIDLoader

ALL Credits to *M*:euro:
Instructions:

- Extract .rar file into Conquer Client Folder.
- Change the CIDServer.dat to match the desired server to connect to.
- Double click CIDLoader.exe to start the server with the CIDServer.dat

What it does:
Okay, you know when you get the Error: Server.dat is damaged?
This bypasses the Server.dat, and loads CIDServer.dat, so you can make the CO Client connect to any server.

Link:

Antivirus Scan

Antivir: Nothing found
ArcaVir: Nothing found
Avast: Nothing found
AVG: Nothing found
BitDefender: Nothing found
F-Prot: Nothing found
Norman: Nothing found
Rising: Nothing found
VirusBlokAda32: Nothing found
VirusBuster: Nothing found
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 29, 2007
Messages
60
Reaction score
0
CIDLoader

ALL Credits to *M*:euro:
Instructions:

- Extract .rar file into Conquer Client Folder.
- Change the CIDServer.dat to match the desired server to connect to.
- Double click CIDLoader.exe to start the server with the CIDServer.dat

What it does:
Okay, you know when you get the Error: Server.dat is damaged?
This bypasses the Server.dat, and loads CIDServer.dat, so you can make the CO Client connect to any server.

Link:

Antivirus Scan

Antivir: Nothing found
ArcaVir: Nothing found
Avast: Nothing found
AVG: Nothing found
BitDefender: Nothing found
F-Prot: Nothing found
Norman: Nothing found
Rising: Nothing found
VirusBlokAda32: Nothing found
VirusBuster: Nothing found


thx man :D
 
Newbie Spellweaver
Joined
Feb 10, 2007
Messages
24
Reaction score
0
Ducking POINTLESS.

Hamachi = WASTE!

5 people on at once maximum i bet.

Ha.
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 29, 2007
Messages
60
Reaction score
0
Ducking POINTLESS.

Hamachi = WASTE!

5 people on at once maximum i bet.

Ha.
HAHAHA ur so funny fuckface, its not my prob. that i got a Ducking router k? now duck off and go enjoy your freaking "Super high speed internet, 500kb"
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 29, 2007
Messages
60
Reaction score
0
CIDLoader

ALL Credits to *M*:euro:
Instructions:

- Extract .rar file into Conquer Client Folder.
- Change the CIDServer.dat to match the desired server to connect to.
- Double click CIDLoader.exe to start the server with the CIDServer.dat

What it does:
Okay, you know when you get the Error: Server.dat is damaged?
This bypasses the Server.dat, and loads CIDServer.dat, so you can make the CO Client connect to any server.

Link:

Antivirus Scan

Antivir: Nothing found
ArcaVir: Nothing found
Avast: Nothing found
AVG: Nothing found
BitDefender: Nothing found
F-Prot: Nothing found
Norman: Nothing found
Rising: Nothing found
VirusBlokAda32: Nothing found
VirusBuster: Nothing found

dude i'm not sure that it worked >.<
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jul 17, 2007
Messages
80
Reaction score
0
your problem is simple i had that problem at first... your problem is that in the DB where when people created a char it sets to 1 instead of 2
check in ur mysql DB on accs after password it sud be something i forgot if its 2 then it means new acc is its 1 means its has a char so make sure its set to number 2 for new accs
 
Newbie Spellweaver
Joined
Aug 30, 2008
Messages
74
Reaction score
0

dude CIDLoader is fine..
but u have to call ur server.dat CIDServer.dat atleast at mine..
and ur server.dat is a normal server.dat but only 1 group and 1 server, so,
1. Its not ur server.dat
2. Everybody knows how to make that I hope if not don't play private servers and don't make one for sure!
3. The server.dat should be on the server's website or what ever they use.

kthanksbai ::bad:
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 10, 2008
Messages
38
Reaction score
0
Can help me upload that CID loader to mediafire@

Thx very much
 
Experienced Elementalist
Joined
Jan 16, 2008
Messages
291
Reaction score
0
HAHAHA ur so funny fuckface, its not my prob. that i got a Ducking router k? now duck off and go enjoy your freaking "Super high speed internet, 500kb"

Learn how to do port forwarding for duck sake >.<

what the hell is the matter with you people
 
Newbie Spellweaver
Joined
Jun 29, 2007
Messages
60
Reaction score
0
Learn how to do port forwarding for duck sake >.<

what the hell is the matter with you people
zzz u cant do nothing with a hub k? if i had a Ducking router i'd make my server none hamachi long time ago -.-"
 
Experienced Elementalist
Joined
Jan 16, 2008
Messages
291
Reaction score
0
Then why did you inform everyone that you DO have a router?

And even if you have a hub there has to be a computer controling your internet connection, in which case you can use that computer to PORT FORWARD to other computers. You just need a peice of software that monitors your incomming traffic and direct it to a different location.
 
Experienced Elementalist
Joined
Jun 12, 2008
Messages
237
Reaction score
0
1. My server is based on hamachi, which means u cant play without hamachi, so when ppl try to log in through hamachi it doesnt let em in it says "Unable to connect to game server"...any help here?

2. Some times the Server just crashes, and it shows a send/dont send error...any help?

thx!

easy solve.......ur the hamachi ip isnt in ur config.ini !!!!!
 
Back
Top