Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Ascent [Help] Stuck at connected..

Junior Spellweaver
Joined
Oct 17, 2007
Messages
116
Reaction score
0
Greetings people of RaGEZONE. I got a problem now, I got my server computer today right beside me here, and puted up my server with no problems, But when i am trying to connect on my "Game-computer" It stays on connected, any idea what can cause this? the DB shouldn't be any problem with, because when i hosted it on my "Game-computer" I had no troubles connecting, Thanks in advance, Sincerely Sebastian " IceSaint " Andersen.
 
Newbie Spellweaver
Joined
Aug 3, 2008
Messages
17
Reaction score
0
I have the exact same problem except it happens when i try to connect on hosting computer.It says connected and the about 5min later it says disconnected
 
Skilled Illusionist
Joined
Apr 6, 2008
Messages
389
Reaction score
1
Set the realmlist.wtf file on your game computer to your "hosting computer's" LAN (router-assigned) IP Address (Commonly starts: 192.168.1.xxx)
 
www.Warforge.Online
Joined
Jun 25, 2008
Messages
534
Reaction score
0
Make sure you foward your ports if you use a router
 
Junior Spellweaver
Joined
Oct 17, 2007
Messages
116
Reaction score
0
the ports are forwarded and all, but it still holds me on connected, and i tried all t he different IP' , And i just found out that players outside gets stuck on connected aswell.. :(
 
Junior Spellweaver
Joined
Oct 17, 2007
Messages
116
Reaction score
0
So When I am trying to start the files in Arcemu on my server computer beside me, this is what comes " This program could not start because the configuration is incorrect. The problem may be corrected if you install the program. "

But on my gaming computer here right beside me aswell, the server works perfect, Any idea now? ^^
 
Skilled Illusionist
Joined
Apr 6, 2008
Messages
389
Reaction score
1
So When I am trying to start the files in Arcemu on my server computer beside me, this is what comes " This program could not start because the configuration is incorrect. The problem may be corrected if you install the program. "

But on my gaming computer here right beside me aswell, the server works perfect, Any idea now? ^^

Well that that's your problem right there!!!!!!!
 
Junior Spellweaver
Joined
Oct 17, 2007
Messages
116
Reaction score
0
I got it working,

The problem was that i hadn't installed .net frameworks 3.5 LOL ^^

Case Closed & Done !

Case Information: Being noob and didn't install .Net frameworks 3.5

If you got the same problem as I do, You can download .Net frameworks here ( ) That should solve it, Thanks Myself, lol.
 
www.Warforge.Online
Joined
Jun 25, 2008
Messages
534
Reaction score
0
Lol i guess people dont make guides like they should.. i should make one :p
 
Back
Top