Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

How to change the 374 languages ​​that they support china? Seeking detailed

RaGEZONER
Joined
Sep 25, 2009
Messages
637
Reaction score
397
Replace (not suggested) or edit the enc's in the \Data\language\portuguese\
Other files will probably need editing to.
 
Upvote 0
Banned
Banned
Joined
Sep 26, 2007
Messages
196
Reaction score
75
does anyone know where can i find cabal chinese client also or language for ep8
 
Upvote 0
Junior Spellweaver
Joined
Jan 20, 2009
Messages
147
Reaction score
56
Replace (not suggested) or edit the enc's in the \Data\language\portuguese\
Other files will probably need editing to.

china japan korea langguage is 2byte support
english is 1byte

if just replace in enc file
you will see broken language

you can see in cabal_msg.dec
Code:
	<version index="3" />
	<nation code="BR" />
version index="1" is korean language
version index="2" EU
version index="3" BR

im think need to edit cabalmain.exe fix some code
im still finding that.

If success edit change version 3 to 2 you will see correct item name
of Deathblow katana => katana of Deathblow
 
Last edited:
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Jan 2, 2010
Messages
85
Reaction score
0
version index="1" is korean language
version index="2" EU
version index="3" BR
can help me how to make num for Vietnamese language ?
thank for help me!
 
Upvote 0
Banned
Banned
Joined
Aug 2, 2011
Messages
1,427
Reaction score
978
not sure u testing

version index=1 to Korean
version index=2 to English
version index=3 to Thai
version index=4 to Japanese
version index=5 to German
version index=6 to Portuguese
version index=7 to Indonesian
version index=8 to Russian
version index=9 to Vietnamese
version index=a to Chinese(CHN)
version index=b to Chinsee(TWN)
version index=c to French
version index=d to Italian
version index=e to Spanish
 
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Jan 2, 2010
Messages
85
Reaction score
0
everyone can teach me how to make compaties with Lang Vietnamese in cabal main ? thank so much!
 
Upvote 0
Back
Top