Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

[Need]1855GMclient

SiK

Custom Title Activated
Member
Joined
Sep 10, 2006
Messages
2,099
Reaction score
7
A GM client is any client + hotuk
 
Initiate Mage
Joined
Dec 17, 2006
Messages
69
Reaction score
0
you just need the right hotuk...... just like SiK said... any client is GM client as long as you ahve the GM hotuk
 
Initiate Mage
Joined
Jul 27, 2006
Messages
5
Reaction score
0
thanks alot but.... when im gettin in its dc me straight away... look pic..


maybe its because when im trying to login the normal 1855 client i need to have an Xtrap in my folder... and if i doesnt, when i click on the client nothing happens...
help plz? =]
 
Experienced Elementalist
Joined
Feb 1, 2007
Messages
235
Reaction score
6
hmm try this
1. Download this game.exe Link:
2. Deletd the folder Xtrap
3. Use this game.exe
 
Initiate Mage
Joined
Jul 27, 2006
Messages
5
Reaction score
0
Thanks.. the xtrap is out and still... its DC me ... anyone knows why?? =[
 
Initiate Mage
Joined
Feb 18, 2007
Messages
66
Reaction score
0
try this hotuk out




not in server rooot in ur client folder !
 

SiK

Custom Title Activated
Member
Joined
Sep 10, 2006
Messages
2,099
Reaction score
7
*debug_id Name
 
Junior Spellweaver
Joined
Mar 2, 2007
Messages
157
Reaction score
0
ok what you do in your server hotuk.ini you go to admin ip anything that has the end ip ok and you put in you ip address in it and then try it i use a xpt1855 hotuk.ini and on a maddness server files and it work all you need to is just change the ip in you hotuk.ini in your server file
 
Back
Top