Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Need guide for clans (Include IIS Set up)

Junior Spellweaver
Joined
Nov 14, 2007
Messages
144
Reaction score
0
As the title says, I'm having some troubles with this for some reason..Lol, I got it working once, but switching host, I forgot. IIS wasn't my favorite thing to work on.

So I was wondering if someone that can do it, can please post a guide on setting it up, cause well..I'd like to learn how to set it up again..Lol, thanks.

(If IIS isn't needed to set up clans, well can I still get a guide cause there is something obviously wrong..)
 
Junior Spellweaver
Joined
Nov 14, 2007
Messages
144
Reaction score
0
I know there is a sticky for clans, but is there IIS included? Cause I didn't see it, unless I didn't check all the pages.
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
IIS comes with windows.

Which windows are you using?
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
Ok, when you first install / boot up your computer, you have an option of adding roles to your computer. All you do, is add the IIS role
 
Junior Spellweaver
Joined
Nov 14, 2007
Messages
144
Reaction score
0
Hmm, seems pretty simple enough, I'll test this out. I've been trying this for about 4-5hours and I seriously feel like shooting myself ._.

Well, as of now, it worked, until It keeps saying Files needed

I've downloaded this and only the first file was in the folder, it doesn't have any of the others:

http://forum.ragezone.com/showthread.php?t=433410

I'm wondering, is it REQUIRED to enable clans, this IIS crap, cause I'm seriously fed up with it.
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
yes. but please listen to me.

you do not need to download any items. just have your windows 2003 disc, and add a role to your computer. Then it will show up in Administrative Tools.

IIS IS required
 
Junior Spellweaver
Joined
Nov 14, 2007
Messages
144
Reaction score
0
Well, the thing is it isn't my computer, it's the host's computer. If it was my computer, I'd have everything done by now, that is the problem
 
Supreme Arcanarch
Loyal Member
Joined
Oct 1, 2006
Messages
953
Reaction score
0
who is the host? someone your paying?
Just go to start, and hit manage your server. at the very top. then add the role from there
 
Newbie Spellweaver
Joined
Apr 29, 2007
Messages
6
Reaction score
0
I told u at msn <.<



See this page u.u





Here's a tool






Maybe anything can help u ^^


Last 2




Download ISS
 
Back
Top