Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Webuild is updated but client is white help please ?

Initiate Mage
Joined
Mar 3, 2013
Messages
7
Reaction score
0
closed
 

Attachments

You must be registered for see attachments list
Last edited:
Joined
May 8, 2010
Messages
1,902
Reaction score
669
Simple tips white client fix;
> Change webbuild to
Code:
http://habboo-a.akamaihd.net/habboweb/63_1dc60c6d6ea6e089c6893ab4e0541ee0/1591
> Make sure your linking up right with your furnidata, productdata, habbo.swf, gordon folder, etc
> Make sure you change the links in your external_variables
> Keep trying.

YOUR WEBBUILD IS WRONG, CHANGE IT TO 1591!
 
Last edited:
Upvote 0
Initiate Mage
Joined
Mar 3, 2013
Messages
7
Reaction score
0
Simple tips white client fix;
> Change webbuild to
Code:
http://habboo-a.akamaihd.net/habboweb/63_1dc60c6d6ea6e089c6893ab4e0541ee0/1591
> Make sure your linking up right with your furnidata, productdata, habbo.swf, gordon folder, etc
> Make sure you change the links in your external_variables
> Keep trying

yes i have do that but i am geting still white client sorry for my badd english
you can help me via teamvieuwer? please.

YOUR WEBBUILD IS WRONG, CHANGE IT TO 1591!




yes i have do that but i am geting still white client sorry for my badd english
you can help me via teamvieuwer? please
 
Upvote 0
Back
Top