Welcome!

Join our community of MMO enthusiasts and game developers! By registering, you'll gain access to discussions on the latest developments in MMO server files and collaborate with like-minded individuals. Join us today and unlock the potential of MMO server development!

Join Today!

Xpt,1855 client,server

Initiate Mage
Joined
Sep 29, 2006
Messages
75
Reaction score
0
Can some1 give me the link for xpt with the both1855 client because on soonb website i cannot register
 
Last edited by a moderator:
Master Summoner
Joined
Mar 24, 2007
Messages
514
Reaction score
0
if you want it for your own private server then here.

Includes XPT1855.exe - XPT 1855 Server and XPT1855.exe - XPT 1855 Client
 

Attachments

You must be registered for see attachments list
Initiate Mage
Joined
Sep 29, 2006
Messages
75
Reaction score
0
thx dude that just what i wanted i know how to make the server
 
Initiate Mage
Joined
Sep 29, 2006
Messages
75
Reaction score
0
need this file in the first post
 
Master Summoner
Joined
Mar 24, 2007
Messages
514
Reaction score
0
Wonder y their website is down.Try using a proxy lol

Proxies are known for http and https corrections for some reason.
 
Initiate Mage
Joined
Sep 29, 2006
Messages
75
Reaction score
0
i can register on their websites but they don't send me the account activation by email so i cant view this content
 
Initiate Mage
Joined
Feb 18, 2007
Messages
69
Reaction score
0
Download:
Pass: WeAreBoys
 
Initiate Mage
Joined
Sep 29, 2006
Messages
75
Reaction score
0
know where are scripts??for sql and what is xtrap srry the last time that i make a server it was on kpt 2331 lol
 
Initiate Mage
Joined
May 30, 2005
Messages
13
Reaction score
0
Hey dudes, what client i must use with this XPT Client, ePT? kPT?

Lol...thanks ;P
 

SiK

Custom Title Activated
Member
Joined
Sep 10, 2006
Messages
2,099
Reaction score
7
Any 1840 - 1855 client works on 10009 port server clients.
 
Experienced Elementalist
Joined
Nov 28, 2004
Messages
223
Reaction score
0
i get This file is corrupt when i open it. Dled it 4 times, and every time i get this file is corrupt.
 
Master Summoner
Joined
Mar 24, 2007
Messages
514
Reaction score
0
Its your comp then....Defragment your computer
Start>All Programs>Accessories>System Tools>Defragmenter
 
Experienced Elementalist
Joined
Nov 28, 2004
Messages
223
Reaction score
0
lol, i know how to defragment. Ur probably right, i havent defragmented in a long time.
 

SiK

Custom Title Activated
Member
Joined
Sep 10, 2006
Messages
2,099
Reaction score
7
Because whatever server.exe your using doesn't have limits removed.
 
Back
Top